Вторник, 21 Май 2024

ГЕРБ: Всяка дума на Цветанов подлагайте на съмнение!

ГЕРБ: Всяка дума на Цветанов подлагайте на съмнение!
Публикация   13:22     25 Септ, 2020 /     akcent.bg   /     512
  В коментар на думите на Цветанов, че ГЕРБ е обслужвала ДПС, от ГЕРБ обявиха, че всяка дума на бившия втори в партията трябва да бъде подлагана под съмнение.
   "Всяка дума от Цветанов подлагайте на съмнение. Този човек не напусна доброволно ГЕРБ, той управляваше еднолично и не даваше да се чуе чуждо мнение. За този човек важи поговорката: "Крадецът вика - дръжте крадеца", коментира членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Тодор Тодоров, цитиран от партийния пресцентър в отговор на питане на "Дневник".

   "Ако Цветан Цветанов не е споделял ценностите на ГЕРБ, трябваше по-рано да напусне партията", заяви пред журналисти народният представител от ГЕРБ Менда Стоянова, цитирана от БТА. Тя допълни, че познава Цветанов като балансиран в решенията човек и е много изненадана от неговите крайни позиции и крайно отношение към политиката на ГЕРБ, в която дълго време е участвал.

   От пресцентъра на ДПС казаха, че засега няма да коментират думите на Цветанов./ Дневник/
Тагове : ГЕРБ , Цветанов ,


Коментари

  •     Монев 

    Трети месец, младите българи са на площадите,защото подлагат на съмнение цялостната политика на г-н Борисов в управлението на държавата ни през последните 10-11 години!България е най бедната държава на Балканите,в Европа и далеч зад континента.Събралото се множество,иска оставката на Борисов и неговият гл. прокурор Гешев.Никой не желае провал на Цв. Цветанов и никой не подлага на съмнение политическия му проект,който вече е реален.Когато се създаваше партия ГЕРБ,Цветанов като глашатай обикаляше България,за да създаде днешните структури,които вече са феодали по места,защото тлъстите обществени поръчки за всичко минават през техните офиси.Както в живота на хората има възход,има и падение,днес УП е в тежкото положение на падението,което ще я изтика надолу по "стълбата"!

Коментирай

   captcha