Вторник, 21 Май 2024

Джо Байдън официално е кандидатът на демократите за президент

Джо Байдън официално е кандидатът на демократите за президент
Публикация   08:46     19 Авг, 2020 /     akcent.bg   /     919

   Демократическата партия на САЩ официално обяви Джо Байдън за свой кандидат за президент на страната на изборите на 3 ноември. Посланието от втората нощ на партийната конвенция е, че победа на бившия вицепрезидент ще възстанови ударената от пандемията от коронавируса страна и ще сложи край на хаоса, с който се характеризирало управлението на администрацията на Доналд Тръмп.

  В подкрепа на Байдън говориха бившите президенти на демократите Бил Клинтън и Джими Картър, както и републиканца и бивш държавен секретар Колин Пауъл и Синди, вдовицата на сенатора републиканец Джон Маккейн. Те изтъкнаха, че изборът на демократа ще върне почтеността в Белия дом и нормалността в живота на американците.

  Джил, съпругата на Байдън, говори от училището в Делауеър, където някога е преподавала, като в емоционален разказ сподели как любовта между двамата му е помогнала да преодолее гибелта на първата му съпруга и малката му дъщеря в автомобилна катастрофа.

   "Никога не съм си представяла, че на 26 години ще се питам "Как спасяваш едно разбито семейство?". Отговорът е същият като този как се спасява една разбита нация - с любов и разбиране", каза тя. "Затова сме готови да поверим страната на Джо, той ще направи за вас това, което направи за нашено семейство - сплоти ни."



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha