Минчо Спасов е внесъл сигнал за разследване на Иван Гешев

Минчо Спасов е внесъл сигнал за разследване на Иван Гешев
Публикация   08:25     21 Юли, 2020 /     akcent.bg   /     499

Бившият депутат беше задържан днес, след като му попречиха да блокира метрото

   Един от членовете на Висшия съдебен съвет, когато са ги номинирали от парламентарната квота на ГЕРБ, първо са ги накарали да минат през кабинета на Делян Пеевски и едва след това през кабинета на Искра Фидосова. Само този факт е много показателен кой управлява съдебната система, а и от преди дни излезе интересно решение от прокурорската квота, че за градски прокурор е назначена следователка, което е пълен абсурд. Няма ли толкова прокурори? Това каза дни преди да бъде задържан бившият депутат от НДСБ Минчо Спасов в ефира на ЕвроДикоФ в интервю преди дни.

   "Ангел Александров, който беше главен офицер на Ахмед Доган и бивш шеф на Следствието, оттам прониква влияние на бившите силови служби, чрез следователите и милиционерите. Но предполагам, че всички останали са минали през кабинета на Пеевски, защото този човек не го познава, нито познава Фидосова. Но е факт, че ГЕРБ са си джиросали 

   Минчо Спасов е входирал сигнал в Софийска градска прокуратура да бъде разследван Иван Гешев. "Ако ръководството на Софийска градска прокуратура, в лицето на новия директор на следствието, тя трябва да пусне моя сигнал към случайно разпределяне на делата. Ако това дело се падне в прокурор, който има достатъчно кураж и морал, той би могъл да образува производство. В рамките на това производство, съобразявайки се с това, че има имунитет, той трябва да поиска да бъде свален от Висшия съдебен съвет.

Тагове : Минчо Спасов ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още