Общински съветници притеснени за Божидар Йотов, бил е на пленума на БСП на 13 юни

Общински съветници притеснени за Божидар Йотов, бил е на пленума на БСП на 13 юни
Публикация   17:26     21 Юни, 2020 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     1022

Кметският наместник на Средна кула обещал да си направи бърз тест утре. Крум Зарков отлага посещението си в Русе, ще изчака резултатите от PCR теста

  Снимка: Архив Акцент.БГ

  Екскметът на Русе Божидар Йотов е бил на пленума на БСП миналата събота, а в четвъртък беше на сесия на Общинския съвет Русе. Това потвърди за Акцент.БГ общинският лидер Пламен Рашев. Въпреки опитите да се свържем с Йотов от обяд, телефонът му дава "свободно". Добрин Данев също е бил на пленума, но не е участвал в работата на общинския съвет.

   Според Пламен Рашев Милена Хинкова, която също е трябвало да бъде на пленума, по някакви причини не е присъствала.

  Към 17.30 часа Йотов се е чул с Рашев и му е заявил, че утре сутринта ще отиде в УМБАЛ "Медика" и ще си направи бърз тест. Настроението му предполагало да е здрав, както и информацията, че не е общувал със заразения Янаки Стоилов. Медици обаче смятат, че за да стане ясно дали кметският наместник на Средна кула е здрав, ще трябва да си направи и PSR тест, резултатите от който ще излязат най- рано след ден.

  Депутатът Крум Зарков пък е отложил идването си в Русе в първия ден от новата седмица. По принцип в понеделник е трябвало да бъде представен и новият политически организатор на БСП за Русенска област.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha