Проведе се работна среща по проект „МИК-БГ ЕООД повишава своята ресурсна ефективност чрез внедряване на иновативен процес по Индустрия4.0

Проведе се работна среща по проект „МИК-БГ ЕООД повишава своята ресурсна ефективност чрез внедряване на иновативен процес по Индустрия4.0
Публикация   11:27     16 Март, 2020 /     akcent.bg   /     359

    МИК-БГ ЕООД проведе работна среща с цел представяне и мултиплициране на резултатите от проект № BG16RFOP002-3.004-0158-C01, „МИК-БГ ЕООД повишава своята ресурсна ефективност чрез внедряване на иновативен процес, основаващ се на Индустрия 4.0.“

    На 14.03.2020 г. „МИК-БГ“ ЕООД в качеството си на бенефициент по Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-3.004-0158-C01, проведе работна среща с цел представяне и мултиплициране на резултатите по проект „МИК-БГ ЕООД повишава своята ресурсна ефективност чрез внедряване на иновативен процес, основаващ се на Индустрия 4.0.“, финансиран по ОП „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 (ОПИК), съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие и от националния бюджет на Република България.   

      Събитието се организира от 11:00 ч. от комплекс Жорела на адрес: гр. Русе, ул. Чипровци №31 с участието на представители на текстилния бранш, в това число членове на Българска асоциация за текстил, облекло и кожи (БАТОК) и Българската асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил (БАПИОТ).

 

На работната среща беше подробно представен проекта и цялостната му концепция, като бяха дискутирани етапите от внедряването на пилотното технологично решение в производството на „МИК-БГ“ ЕООД. Бяха обсъдени предимствата и ползите на пилотната технология, постигнатите резултати и възможностите за приложението на технологичното решение за конкретни предприятия и като цяло в икономиката. Бяха представени снимков материал и продукти, произведени чрез пилотната технология.

         

  Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие по проект № BG16RFOP002-3.004-0158-C01, „МИК-БГ ЕООД повишава своята ресурсна ефективност чрез внедряване на иновативен процес, основаващ се на Индустрия 4.0.“.

Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от "МИК-БГ" ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския Съюз и Управляващия орган.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha