Проведе се кръгла маса по проект „МИК-БГ ЕООД повишава своята ресурсна ефективност чрез внедряване на иновативен процес, основаващ се на ?

 Проведе се кръгла маса по проект „МИК-БГ ЕООД повишава своята ресурсна ефективност чрез внедряване на иновативен процес, основаващ се на ?
Публикация   11:17     16 Март, 2020 /     akcent.bg   /     341

 

    МИК-БГ ЕООД проведе кръгла маса с цел представяне и мултиплициране на резултатите от проект № BG16RFOP002-3.004-0158-C01, „МИК-БГ ЕООД повишава своята ресурсна ефективност чрез внедряване на иновативен процес, основаващ се на Индустрия 4.0.“

 

       На 13.03.2020 г. „МИК-БГ“ ЕООД в качеството си на бенефициент по Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-3.004-0158-C01, проведе кръгла маса с цел представяне и мултиплициране на резултатите по проект „МИК-БГ ЕООД повишава своята ресурсна ефективност чрез внедряване на иновативен процес, основаващ се на Индустрия 4.0.“, финансиран по ОП „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 (ОПИК), съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие и от националния бюджет на Република България.     

   Събитието се организира от 14:00 ч. от комплекс Жорела, на адрес: гр. Русе, ул. „Чипровци“ 31 и на него присъстваха представители на текстилния бранш. По врем на кръглата маса беше представен проектът и в частност пилотното за България решение, като бяха обсъдени развитието на технологиите в бранша и възможностите за достъп и внедряване на нови практики, системи и модели за производство.

   След представянето на проекта и резултатите от него, беше инициирана дискусия между участниците относно начините, по които пилотната технология може да бъде внедрена в производствата на представителите на текстилния бранш, както и как би могла да бъде доразвита и приспособена към различните производства. След дискусията се проведе и практическа демонстрация в реални производствени условия на технологичните възможности на пилотната технология.

   Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие по проект № BG16RFOP002-3.004-0158-C01, „МИК-БГ ЕООД повишава своята ресурсна ефективност чрез внедряване на иновативен процес, основаващ се на Индустрия 4.0.“.

   Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от "МИК-БГ" ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския Съюз и Управляващия орган.

Тагове : МИК.БГ ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha