Четвъртък, 16 Май 2024

Онлайн курс за докторантите в Русенския университет

Онлайн курс за докторантите в Русенския университет
Публикация   07:42     02 Апр, 2020 /     akcent.bg   /     613

  В Русенския университет бе даден старт на учебната година за докторантите от първи курс. Обучителният процес започна с онлайн курс от груповия план - "Законова база на докторантурата и структура на дисертационния труд" с лектор проф. Ангел Смрикаров.

  Над 30 докторанти се включиха в първата част на курса, посветен на законовата база на докторантурата. Виртуалните сесии продължават в следващите два дни в специално подготвената за докторанти виртуална "Класна стая на бъдещето."
За всички приети в третата степен на обучение в Русенския университет е с отворен достъп и Виртуалната библиотека за докторанти, оборудвана в продължение на 10 години с непрекъснато актуализиращи се 18 курса за фундаментална подготовка на младите учени - https://www.uni-ruse.bg/education/phd/library.

   Припомняме, че процедурата по подаване на документи за кандидат-докторанти в Русенския университет е изцяло електронна. Срокът за подаване на документи на новите кандидат-докторанти е до 21.04.2020 г. За повече информация можете да посетите следния адрес - https://phd.uni-ruse.bg/admission .

   Ректорът на Таджикския технически университет "акад. М.С.Осими" изпрати благодарствено писмо до ректора на Русенския университет

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha