Мъж на 60 години почина преди 4 часа в Пиргово, работил в Банско?!?

Мъж на 60 години почина преди 4 часа в Пиргово, работил в Банско?!?
Публикация   14:19     19 Март, 2020 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     12154

До момента никой не е дошъл да установи смъртта на шофьора на автобуса, хората в селото се притесняват да не е коронавирус

   Мъж на 60 години почина днес малко след 10 часа в Пиргово. Информацията на Акцент.БГ съобщи кметът на селото Стефан Барбуков. Сигнал на 112 лично той е подал към 9.45 тази сутрин, а майката и синът на починалия твърдяли, че тогава той вче още е бил "топъл".

  Мъжът е работил като шофьор на автобус в Банско от началото на годината и се е прибрал вчера на обед, часове след като бе въведена блокадата на курортното селище.

  В ранния следобед днес Стефан Барбуков уведомява общинският кмет Георги Миланов за това, че никой от нито една институция не отива при починалия и близките му се видели в чудо. Информиран е и областният управител Галин Григоров.    Тогава РЗИ провежда и разговор със здравното министерство. Близо 5 часа по-късно д-р Иван Михайлов, старши инспектор от РЗИ съобщава, че ще дойде на място. От болницата вече са със становище, че ще бъде извършена аутопсия.

  Хората в селото са силно притеснени, тъй като починалият е посетил вчера селския магазин, контактувал е с други хора. Той е обичал чашката, бил е и пушач, но не е било известно да е бил с някакво по-сериозно заболяване.

  В селото има двама завърнали се от Холандия, които живеят и в Русе, двама- от Италия и един- от Испания, каза още Стефан Барбуков. Никой от тях обаче не спазва някаква карантина, каквато и не им е наложена.

  Ситуацията в Община Иваново не е по-различна, призна и кметът Георги Миланов. Издирваме постоянно завръщащи се в населените места, но никой не иска да се занимава с това да ги накара да спазват някакъв карантинен период, каза пред Акцент.БГ Миланов.

Тагове : коронавирус ,


Коментари

  •     Yo 

    Бил е пОшач? Айде малко по - грамотно... :@

Коментирай

   captcha