Четвъртък, 23 Май 2024

"Пожарите се гасят с много огън и плам", това заяви комисар Д. Павлов при оттеглянето си от системата на МВР

Публикация   15:35     12 Март, 2020 /     akcent.bg   /     280

      Досегашният директор на местната Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ комисар Димитър Павлов беше удостоен с плакет на областния управител Галин Григоров. Отличието се връчва за цялостен принос в организацията на дейностите по защита на населението в област Русе, а конкретният повод е оттеглянето на комисаря от системата на МВР.

      „За мен беше изключителна чест в последните няколко години да работя заедно с Вас! Вие бяхте човекът, който ни оказваше съдействие винаги при необходимост и с половин дума успявахме да се разберем! Без вашата подкрепа нямаше да се справим! Винаги съм бил възхитен от професионализма и увереността, с които водихте всяка една операция! Ще ми липсвате и вярвам, че новото поприще ще Ви даде необходимото удовлетворение! Желая Ви здраве, късмет и все повече успехи занапред!“, това заяви областният управител Галин Григоров в обръщението си към комисар Димитър Павлов. През последните 36 години той беше огнеборец в русенската пожарна, а от 20 години насам е ръководител на звеното. На днешната церемония присъства и директорът на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ старши комисар Николай Николов, който зави, че комисар Павлов е бил сред най-добрите директори в страната, а също така и новатор, поради осъществените множество европейски проекти. „Спокойно и сигурно се работеше с него!“, добави още Николов.

     На мястото на досегашния директор на местната пожарна е назначен комисар Валентин Красналиев, който до скоро завеждаше сектор „Превантивна дейност и контрол“.

     От своя страна, комисар Павлов благодари на всички за сътрудничеството и заяви, че „пожарите се гасят с много огън и плам!“.

     Сред гостите бяха още заместник областният управител Валентин Колев, ръководството на Областната дирекция на МВР, както и множество бивши и настоящи колеги на комисар Павлов.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha