Община Русе ремонтира детски градини със собствени строителни екипи и общински средства

Община Русе ремонтира детски градини със собствени строителни екипи и общински средства
Публикация   20:53     29 Фев, 2020 /     akcent.bg   /     838

   Кметът на Русе Пенчо Милков и заместник-кметът по хуманитарни дейности Енчо Енчев посетиха детска градина “Незабравка”, в петък. Общината ремонтира тази детска градина със собствени средства и с общински строителни екипи. Ремонтът на санитарните помещения в детското заведение вече е завършен качествено и в срок.

     С решение на Общински съвет Русе са отпуснати 150 хиляди лева за извършване на ремонтни дейности в детските градини на територията на общината.

     За да бъдат справедливо разпределени средствата, след представените искания от директорите на градините, е сформирана комисия, която заедно с представители на синдикалните организации на детските градини и служители от строителното направление в Община Русе изготвят строително-стойностни сметки и предлагат конкретни приоритетни ремонти.

    Така към настоящия момент са отремонтирани санитарните помещения в детска градина “Незабравка”. Предстоят ремонтни дейности на отоплителни инсталации, дограма  и дворни пространства в “Звездица”, “Роза”, “Снежанка”, “Детелина”, “Чучулига”, “Пролет” и Средна кула.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha