Кирил Добрев: Ще работя БСП да спечели и да управлява по-добре

Кирил Добрев: Ще работя БСП да спечели и да управлява по-добре
Публикация   15:56     20 Фев, 2020 /     akcent.bg   /     490

 

   Аз съм в БСП от 20 години и симпатиите към мен  отдавна съм си ги спечелил. Това отговори зам. председателят на БСП Кирил Добрев на журналистически въпрос в Русе. Тук съм по покана на колегите от Русе тъй като днес е голям празник- 142 години от Освобождението на града. А и настоящия кмет Пенчо Милков като депутати създадохме много добри приятелски отношения и в негова подкрепа съм тук.

  Какви симпатии да създавам у хора, с които се познаваме добре. Те отдавна вече има мнение и отношение към мен, каза още Добрев..

 На въпрос какво ще предложи различно от Корнелия Нинова на другарите си- социалисти той отговори така: Първо, аз още не съм кандидат за поста председател на партията. Все още вървят номинациите. Вие сега ме питате дали ще участвам в „България търси талант”, без да са минали кастингите. Още повече има правила, които приехме и те между 15 и 21 март ще станат ясни номинациите.

  Ако създаваме правила, хубаво е да ги спазваме. Аз правя това, което съм правил през последните 20 години- да бъда близко до партията.

   Ще търся подкрепа от всички социалисти, всички леви хора, от целия български народ за това БСП да спечели изборите. Смятам, че това е напълно възможно. Вътрешнопартийната кампания трябва да бъде подчинена на това- не просто да събираме гласовете на бесепарите, а да чуят хората и да кажат- БСП могат и ще управляват по-добре.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha