Понеделник, 29 Април 2024

Търновката Диана Маринова кандидатства за гадже на милиардер, търсещ партньорка за пътуване до Луната

Търновката Диана Маринова кандидатства за гадже на милиардер, търсещ партньорка за пътуване до Луната
Публикация   17:58     16 Ян, 2020 /     akcent.bg   /     1317

   21-годишната Диана Маринова от старата столица е сред претендентките за сърцето на японския милиардер Юсаку Маезава. Младата търновка се включи в обявения от него конкурс за дама, с която да сподели живота си, както и първото туристическо пътуване през 2023-а със совалка до Луната, за което бизнесменът изкупил всички билети. Решила да кандидатства, защото обича предизвикателствата и смята, че едно такова нестандартно запознанство може да прерасне в истинска любов. Категорична е, че парите не са водещ мотив, а просто добър бонус към една сериозна връзка.

   Само преди два дни красивата болярка забелязала публикацията на японския бизнесмен в Twitter и веднага решила да се включи. Попълнила онлайн бланката в официалния сайт на милиардера и по този начин била включена в селекцията за негова приятелка.

   Твърди, че не притеснява от голямата възрастова разлика между нея и 44-годишния чужденец, защото светът е свидетел на много известни двойки, които са щастливи въпреки годините. Убедена е, че може да бъде неговата перфектна половинка, защото има разнородни интереси и макар да не знае японски, говори перфектно английски език.

Родителите й били шокирани от кандидатстването й и приемат стореното от нея като шега.

 

 

   „Едно от изискванията е жената да бъде позитивна, а аз винаги съм усмихната и гледам на живота с розови очила. Готова съм веднага да започна да се подготвям за пътешествието до Луната и да се преместя в Япония. В публикацията на Юсаку той говори за постигане на световен мир и аз споделям негови възгледи“, коментира Диана.

   Тя се хвали, че може да готви отлично и ако бъде избрана за половинка на бизнесмена, всеки ден ще го глези с вкусна храна. Една от идеите й е да му представи българската традиционна кухня, надявайки се, че това може да го провокира да инвестира у нас.

   „Изцяло в съответствие с неговото желание за световен мир е и създаването на приюти за бездомни и болници за социално слаби хора. Смятам, че такива места в България липсват и той би финансирал изграждането и поддържането им“, допълва болярката.

   Финалният кръг от селекцията на известия чужденец ще се извърши чрез риалити предаване по една от японските национални телевизии.

    Крайният срок за кандидатстване в надпреварата за дама на сърцето на 44-годишния мъж е 17 януари.

   Юсаку Маезава притежава богатство на стойност 3,6 млрд. долара. Той е собственик на музикална бизнес империя в родината си и фирма за електронна търговия на дрехи. Миналата година отново се прочу с ексцентричен конкурс, в рамките на който раздаде 1 млн. йени на 100 души. Лятото пък бе избран за първия търговски клиент, платил участие в туристически полет с космическия кораб Starship на SpaceX до Луната през 2023 година. Безпрецедентното събитие ще бъде увековечено с документален филм.

Галина ГЕОРГИЕВА



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha