,Кмет на народа 2019, е кметът на Сливо поле Валентин Атанасов

,Кмет на народа 2019, е кметът на Сливо поле Валентин Атанасов
Публикация   08:48     22 Дек, 2019 /     akcent.bg   /     2682

В проучване на предаването „Мисия Кмет” на "БГ маршрути" той печели приза измежду 75 кандидати за кметове на общини в цялата страна

  Кметът на Сливо поле Валентин Атанасов спечели приза „Кмет на народа 2019”, който вече традиционно се присъжда от предаването „Мисия Кмет”.

   Наградата му бе връчена в кметския кабинет връчена от Снежана Димитрова – продуцент на предаването „БГ маршрути“ на телевизия „България Он ЕР“.

  В рубриката „Мисия кмет” по време на предизборната кампания са били наблюдавани 75 кандидати за кметове на общини в страната. На база извършено проучване кметът втори мандат Валентин Атанасов е получил най-голяма подкрепа от избирателите. Впечатляващо е, че за него масово са гласували избиратели от различните етноси на база отношение, което бившият и вече настоящ кмет е показал към всички, живеещи в Сливополската община.

  За широката обществена подкрепа, която избирателите са дали на тези избори на база на качествената работа и солидарното отношение към проблемите в малките населени места и тяхното своевременно решаване, каза пред Акцент.БГ Димитрова.

   Церемонията по награждаване може да се гледа в събота, 28 декември от 9.10 часа, на 31. 12 от 11.10 часа и на 02.01. 2020 г. също от 11.10 часа



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha