Строител ООД, Пътинженеринг и ЕЛ ЕООД с отличия в годишните награди на Камарата на строителите- Русе

Строител ООД, Пътинженеринг и ЕЛ ЕООД с отличия в годишните награди на Камарата на строителите- Русе
Публикация   17:19     21 Дек, 2019 /     akcent.bg   /     1592

Наградата за „Благоустройствена инфраструктура, парково строителство и изграждане на детски площадки“ грабна „Водоснабдяване и канализация“

   Областното представителство на КСБ в Русе за първа година връчи годишни награди за най-добрите строителни компании за 2018 година. Церемонията се състоя по повод настъпващите Коледни и Новогодишни празници и Димитровден в ресторанта  „Хан Кубрат Скуеър“. Четири строителни компании бяха отличени за своите постижения през 2018, като беше връчена и специална награда „Партньор на годината“. Домакините на събитието, в лицето на председателя на областното представителство на КСБ инж. Красимир Атанасов, приветстваха събралите се гости.

   „Годината бе трудна за всички нас, но това, което съградихме ще остане и трябва да сме горди с променения облик на нашия красив град“, каза инж. Атанасов. Той посочи ръста на сектора от 19% за изминалата година и обнадеждаващата прогноза за следващата, поради навлизането на програмния период в най-активната му фаза. „Надяваме се да продължим добрата съвместна работа и с другите професионални организации и с всички общини в Русенска област. Да си пожелаем мир и увереност в утрешния ден, успех в реализацията на проектите, здраве и благополучие!“.

   Номинираните за Първа група  - „Високо строителство и прилежаща инфраструктура“ бяха „Строител“ ООД, „ИНТИС“ ООД и „РОАН 90“ ООД, за Втора група – „Транспортна и ЖП инфраструктура“ – „Пътинженеринг“ АД, „Трансстрой – Русе“ АД и „Дунав“ АД, за Трета ГРУПА – „Енергийна инфраструктура и възстановяеми енергийни мощности“ – „ЕЛ“ ЕООД, „Полистрой- 2001“ ЕООД и „Енергомонтаж-Р“ АД и Четвърта група – „Благоустройствена инфраструктура, парково строителство и изграждане на детски площадки“ – „Водоснабдяване и канализация“ ООД, „Берус“ ООД и „Декра-строй“ ЕООД.

   Наградата за най-добра строителна компания за ПЪРВА ГРУПА - „Високо строителство и прилежаща инфраструктура“ беше връчена на „Строител“ ООД.

   Във ВТОРА ГРУПА – „Транспортна и ЖП инфраструктура“  наградата отиде при „Пътинженеринг“ АД.

   Призът за ТРЕТА ГРУПА – „Енергийна инфраструктура и възстановяеми енергийни мощности“ беше присъден на фирма „ЕЛ“ ЕООД,

   Отличието за най-добри показатели в ЧЕТВЪРТА ГРУПА – „Благоустройствена инфраструктура, парково строителство и изграждане на детски площадки“ грабна „Водоснабдяване и канализация“ ООД.

   Специалната награда за „Партньор на годината“ беше връчена на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Пеньо Пенев“ – Русе.

   В годишната класация за най-добра строителна практика участваха само компании, вписани в Централния професионален регистър на строителя (ЦПРС), които са изпълнили процедурата по чл. 20, ал. 2 от Закона за Камара на строителите в България за 2018 г. към 6.10.2019г. В подреждането участваха общо 114 компании. Победителите в четирите групи на ЦПРС бяха определени на основание - най-високи показатели от годишните отчети за 2018 година.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha