Вторник, 30 Април 2024

Спортен клуб „Ипон Русе“ с най- много отличия на турнира в Шумен

Спортен клуб „Ипон Русе“ с най- много отличия на турнира в Шумен
Публикация   17:11     22 Ноемв, 2019 /     akcent.bg   /     2218

Тимът има филиал в с. Ряхово, който взе участие с 11 състезатели, които се представиха отлично

   На 16.11.2019 година в гр. Шумен се проведе международен турнир за Купа Шумен по киокушин карате, която бе спечелена от отбора с най- много златни отличия- Спортен клуб „Ипон Русе“.

   СК Ипон Русе има филиал в с. Ряхово, който взе участие с 11 състезатели, които се представиха отлично с 5 златни и 1 бронзово отличие. Златни медали завоюваха:

  • Борислав Стефанов
  • Елиза Недялкова
  • Стейси Недялкова
  • Мерве Шахин
  • Мелиса Шахин

   Бронзовото отличие завоюва Елизабет Йорданова.

   Останалите състезатели- Миглена Бойчева, Мария Кула, Михаил Милков, Борислава Петрова, Вели Джепов не достигнаха до финалите, но се представиха също  добре с много оспорвани срещи. Те показаха върху какво трябва да се работи, за да има още по-добри резултати.

   Треньорът на филиала в Ряхово Георги Иванов представи спечелената купа на СК „Ипон Русе“  на кмета на Община Сливо поле Валентин Атанасов.С този жест той се отблагодари за голямата подкрепата от  кмета на Общината, както и за осигурената зала с отопление, в която тренират каратистите.

   Купата на Международен турнир  Шумен ще остане в с. Ряхов, като завоевание, вследствие на многото положени усилия и труд за насочване енергията на младите в спорта.

Тагове : спорт , Ряхово ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha