Александра Травел се разраства, вече е на нов адрес

Александра Травел се разраства, вече е на нов адрес
Публикация   10:52     22 Ноемв, 2019 /     akcent.bg   /     1949
  С много празнично настроение собствениците на "Александра Травел" - Изабелла Димитрова и дъщеря ѝ Александрина Богданова, откриха снощи новия, по-голям и просторен офис на агенцията, който се намира на ул. „Църковна независимост” 27.
    Изборът на датата 21 ноември не е случаен. В Деня на християнското семейство Изабелла събра една голяма част от семейството на туристическата агенция, за да отбележи с много настроение този хубав, както за календара, така и за фирмата ден.
   Над 15 000 са клиентите за 11-те години от съществуването на туристическата агенция  Александра Травел.
  Именно в тази топла, „семейна среда”, тя представя и своя нов проект: "Тематични Травел срещи". Изабелла покани всички да се присъединят към Александра Клуб, за да се почувстват уютно като у дома си, и заедно да споделят приятните изживявания, пътувания и приключения.
   Първата тема е "Открий Ориента", където участниците в клуба ще научат повече за познати и непознати места в Турция, какво да очакват, какво да си хапват, кои са подходящите места за настаняване, с какво се различават хората там и др.
  
    "Александра Травел" се радва на клиенти с различни професии, на различна възраст, всички обединени от една идея и мечта: Желанието да пътуват и да научават повече за света. А за да продължават да осъществяват това свое удоволствие, и да развиват заедно мечтите си, клиентите на Александра Травел са с тях неизменно, още от първата екскурзия.


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha