Атанас Добрев и Теодора Петкова са „Мистър и Мисис Икономика“ за 2019 г.

Атанас Добрев и Теодора Петкова са „Мистър и Мисис Икономика“ за 2019 г.
Публикация   09:27     13 Ноемв, 2019 /     akcent.bg   /     524

Списание "Икономика" и КРИБ раздадоха тази най-престижните бизнес награди

   Главният изпълнителен директор на Vivacom Атанас Добрев и главният изпълнителен директор на "УниКредит Булбанк" Теодора Петкова са носителите на престижните награди "Мистър Икономика" и "Мисис Икономика" за 2019 г. Призовете връчиха вицепремиерът Марияна Николова и финансовият министър Владислав Горанов. 

 
   На тържествена церемония тази вечер в зала "Джон Атанасов" на София Тех Парк те получиха статуетка "Рибарят и златната рибка" на Ставри Калинов за постиженията на двете компании, които ръководят.
 
   Наградите "Мистър и Мисис Икономика" се връчват от 29 години от списание "Икономика", а в последните 5 г. и от най-голямата работодателска организация у нас - Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), и са най-престижните икономически отличия в България.
 
   Тази година категориите в конкурса бяха 10, като победителите бяха избрани с гласуване от членовете на Управителния съвет на КРИБ.
 
   В категория "Индустрия" наградата получи изпълнителният директор на "Биовет" Ангел Желязков.
 
Михаил Антонов, управител на застрахователен брокер "АВВИ", бе отличен в категория "Финанси и застраховане".
 
   В категория "Търговия и Услуги" призът спечели Йордан Чорбаджийски, търговски директор на "Черноморско злато".
 
   "Гопет Транс" получи отличието в категорията "Транспорт и логистика".
 
   В категория "ИКТ и аутсорсинг" беше отличен Ли Дзие, генерален мениджър на "Хуауей Технолоджис България".
 
   Носител на наградата в категория "Корпоративна социална отговорност" стана адв. Свилена Димитрова, председател    на Българска болнична асоциация за своята инициатива "Национална класация - най-добрите болници".
 
   Адв. Наталия Димитрова, управляващ съдружник в адвокатско дружество "Димитрова и партньори", получи приза в категория "Консултантски бизнес/услуги".
 
   В категория "Земеделие и хранителна промишленост" наградата отиде при Иван Папазов, председател на Съвета на директорите на VP Brands International.
 
   Специални награди получиха "Coca-Cola", "Минстрой Хотели" и "Българска Консултантска организация".  
 
   Церемонията ще бъде излъчена тази вечер от 23,30 ч. по БНТ 1, а водеща е любимото лице от ефира на националната телевизия Филипа Иванова.
 


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha