Разкриват тайните на успешния бизнес на вечери за наивници

Разкриват тайните на успешния бизнес на вечери за наивници
Публикация   12:00     24 Септ, 2019 /     akcent.bg   /     399

Николай Събев е създателят на една от най-бързо развиващите се компании у нас

   Вечери за наивници е поредица от събития, която се осъществява по проект „Знание и растеж“ на фондация „Русе – град на свободния дух“, с подкрепата на фондация „Еконт“. Всеки месец русенската публика ще има възможност да присъства на отворена лекция, разкриваща историите на изявените в конкретни направления личности и да чуе тяхната формула за успех. В шестото издание, което ще се състои на 26-ти септември, от 18.30 ч. в Регионална библиотека „Любен Каравелов“ организаторите ни срещат с „Бизнесменът“.

   Гости са двама русенски предприемачи, които макар и в различни индустрии, чудесно биха представили стадиите на развитие на собствен бизнес, както и възможността да стартираш от Русе.

   Даниел Петров е един от онези предприемачи с американски привкус, които напускат колежа, за да стартират своя компания. Като много млади хора днес, Даниел загърбва големия град, за да се върне обратно към природата и да стартира био зеленчукопроизводство. Как находчивостта му го превръща в едно от най-модерните и технологични организации днес, ще чуем от самият него.

   Николай Събев е създателят на една от най-бързо развиващите се компании у нас. Едва ли има българин, който да не е използвал услугите на Econt, или русенец, който да не се чувства горд, че компанията е стартирала именно от тук. Кои са принципите, които всеки начинаещ бизнес трябва да използва и как валидираме бизнес решенията си, тръпнем да узнаем на 26-ти септември 2019 г., от 18.30 ч. в регионална библиотека „Любен Каравелов“ , Галерия.

   Вход свободен.

 

Тагове : тайни , бизнес ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha