Paysera представя услугите си в Русе

Paysera представя услугите си в Русе
Публикация   19:54     23 Авг, 2019 /     akcent.bg   /     1239

   Платформата за парични разплащания Paysera ще представи своите услуги пред български фирми и организации. Регионалният мениджър за Румъния – Даниел Турбату ще демонстрира възможностите за международни преводи в различни валути на 28 август от 13.30 часа в Заседателната зала на Българо-румънска палата на ул. "Войводова" 12-14 в Русе.

   С услугите си, Paysera позволява частни и юридически лица да извършват местни и международни преводи с нулеви или минимални такси през тяхна лична / фирмена сметка за виртуални пари. Чрез тази услуга може да правите международни преводи в евро в ЕС за 0.15 EUR и да обменяте валута при изключително изгоден курс. Услугата е изключително полезна за бизнеси, които се занимават с международна търговия, често правят международни преводи и като резултат плащат високи банкови такси.

   С цел по-добрата организация на пространството в залата, ще ни е необходимо потвърждение и брой участници от фирма. Запазете мястото си като се обадите на тел. +359 82 507 606 или го заявите на електронна поща info@brcci.eu.

Тагове : Paysera , услуги ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha