Четвъртък, 9 Май 2024

90 млн. евро вложи RESB в Mall Rousse

90 млн. евро вложи RESB в Mall Rousse
Публикация   15:33     20 Дек, 2010 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     601

Хипермаркетът Карфур отвяря врати утре в 8.30 часа

 

 

 Mall Rousse е нашият коледен подарък и поредната реализирана мечта на RESB. Това обяви изп. директор на инвеститорската компания Петър Дудоленски на пресконференция тази сутрин по повод откриването на тази нова придобивка за русенци. Инвестицията в този модерен търговски център е 90 млн. евро. и е разположен на територия от над 55 000 кв.м.. В него са наети над 1000 души.

Доведохме тук най-големия хипермаркет и най-голямото кино, като ще продължим да осигуряваме най-доброто в света на пазаруването и забавленията, каза още Дудоленски.

Той обеща, че до края на март, началото на април ще бъде официално открит Mall Rousse и запълняемостта му щебъде над 70 процента, които са в момента.

Според Дудоленски в Русе няма място за 5 мола и във времето цар Потребител ще покаже кое да го има и кое- не.

От своя страна министърът на регионалното строителство Росен Плевнелиев изрази увереността си в успешния проект на новия русенски търговски център, изхождайки от максимата, че зад всеки успешен проект стои една дългосрочна концепция, каквато е в случая. Това което виждам сега, надмина очакванията ми, каза още министър Плевнелиев. Това тук е най-доброто от най-доброто и подчерта, че инвеститорът не прави разлика къде строи- в Лондон или в Русе и това е очевидно. Хората в града ще припознаят Mall Rousse като свой поради факта, че освен място за търговия, той е и среда за общуване. Освен това той посочи, че Карфур отваря своя хипермаркет с последната си концепция.  

От днес се променя секторът „Търговия”  и Русе става един от водещите в страната, изрази мнението си областният управител Пламен Стоилов.

За най-нетърпеливите русенци и гости на града утре в 8.30 Карфур ще отвори врати. Хипермаркетът е разположен на първия етаж на Mall Rousse.

Кметът Божидар Йотов се присъедини към високата оценка, която бе дадена за новата придобивка на града и изрази признанието си и на собственика на "Ирис" Богомил Димитров, който също е сред „виновниците” тази инвестиция да се случи.

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha