Понеделник, 20 Май 2024

С абсолютно мнозинство Валентин Атанасов е номиниран за кмет на Сливо поле

С абсолютно мнозинство Валентин Атанасов е номиниран за кмет на Сливо поле
Публикация   19:59     06 Авг, 2019 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     2564

   С 98 гласа от 98 пресъствали делегати на ГЕРБ  на номинационното събрание на партията за кметове на община и на общински съветници настоящият  кмет на Сливо поле Валентин Атанасов бе номиниран за втори мандат. В залата присъстваха и граждани.Това става ясно от протокола на общинската структура на ГЕРБ от проведеното вчера номинационно събрание на ГЕРБ в общината.

    Номинацията на Атанасов е направена от Стоил Ясенов, координатор на ГЕРБ- Сливо поле.

   Атанасов бе номинирав и от всичките координаторите на партиите в общината- Ряхово, Бабово, Бръшлен, Голямо Враново, Малко Враново, Черешево, Шошарно, Стамболово, Юделник и Борисово.

    Ат.анасов е безпартиен, от гражданската квота на ГЕРБ, издигнат и подкрепен от партията на Борисов.

 В Бръшлен и Черешово кметовете ще бъдат назначаеми от спечилалата партия изборите,  като  в останалите 8 населени места има ииздигнати кандидатури за кметове от ПП ГЕРБ и от гражданската квота. За Ряхово е  предложен  Георги Атанасов, за  Бабово- Пламен Пенков, за Борисово- Емил Иванов, за Голямо Враново- Тефик Байтар, за Кошарна- Неджет Велиев, за Малко Враново- Илиян Хараламов,

   ГЕРБ в Сливо поле ще има коалиционна подкрепа, за което са предвидени места в кандидат - листата за съветници.

 Тя  ще бъде подредена по азбучен ред до 10 август. Кандидат - съветниците щесе борят за преференции и демократичният принцип след изборите ще направи направи подреждането им.

   Ще водя позитивна кампания, в която ще представя програмата си за управление през следващите 4  години, заяви Валентин Атанасов пред Акцент.БГ.. Единението на общината и благоденствието на всички жители са в основата и.

  Ще продължи благоустрояването на населените места и ще се създават все по-добри условия за бизнес, каза още  Атанасов.

   Настоящият кмет на Сливо поле работи работи активно през целия си мандат досега за единението на всичките 6 етноса в общината, което е своеобразен колорит  в управленската му работа и го прави предпочитан сред избирателите му.

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha