Росен Даскалов: Ще работя за доброто на Русе и на нашите деца

Росен Даскалов: Ще работя за доброто на Русе и на нашите деца
Публикация   13:16     06 Авг, 2019 /     akcent.bg   /     1584

И.д. общинският лидер на ГЕРБ ще работи до края на мандата през 2020 г., подал е искане до Общината за прекратяване на договора с фирмата му

  На нарочна пресконференция днес в централния офис на ГЕРБ в Русе областният лидер Пламен Нунев, в присъствието на доц. Д-р Кирил Панайотов и Бедрос Пехливанян представи официално новия общински председател на ГЕРБ Росен Даскалов.

Нунев обясни, че в цялата структура на ГЕРБ в страната тече обновителен процес на ръководните кадри и че това се случва и в Русе.

  Областният председател изрази задоволството си от общата дейност, която досега ГЕРБ е имала със собственика на SIN Cars е декларира, че Даскалов няма да бъде в листите за общински съветници, както и няма да бъде номиниран за кандидат за кмет.

  Росен Даскалов лично се представи. 48-годишният бизнесмен е баща на 3 деца, с бизнес на три континента и много бизнес партньори в различни държави. Но където и да съм, винаги се връщам в Русе. Обичам този град! Градът ни е много хубав, не овладя емоцията си Даскалов.

  Заклел съм се, че ще бъда честен и съвестен гражданин, какъвто съм бил досега, каза още новият общински председател. За него в момента парите не стоят на дневен ред, тъй като има сериозен бизнес.

  Даскалов показа и писмо до Община Русе, с което иска да бъде прекратен обществената поръчка с неговата фирма.

   Не съм имал намерение да влизам сега в политиката. Миналата сряда премиерът ми се обади по телефона и ме покани на среща с Изпълнителната комисия на ГЕРБ, където получих и това предложение, Така Даскалов отговори на въпрос на Акцент.БГ за изненадващото му решение да се занимава с политика. Не смята и че е мода сред автомобилните състезатели да станат и партийно активни, имайки предвид колегата си Крум Дончев.

Тагове : Даскалов , ГЕРБ ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още