Митко Щерев спря след концерта с Диана Експрес на Good Food

Митко Щерев спря след концерта с Диана Експрес на Good Food
Публикация   09:44     01 Юли, 2019 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     1389

Легендарните Митко Щерев, Илия Ангелов, Живко Топалов, Александър Копчев  и Бисер Йосифов  от Диана експрес зарадваха снощи русенската публика с концерт  от лятното си турне.

    След пълното си раздаване на сцената и подкрепени от аплодисментите на своите многобройни русенски фенове, „Експресът” се установи на бързо добилият популярност ресторант Good Food в центъра на Русе и не спря да раздава автографи на почитатели на групата и на „машиниста” Митко Щерев.

   Това е второто им гостуване в Русе в рамките само на три месеца. През март те представиха в рамките на КЛАСИКА и РОК 45 години ДИАНА ЕКСПРЕС – SYMPHONY 2019
Концертът бе съвместно с Русенска филхармония  с диригент Димитър Косев

  Диана Експрес е сред малкото български групи, които признанието и любовта на публиката нарежда сред най-обичаните за всички времена.
Създадена е от Митко Щерев през 1974 година и от нея са тръгнали имена като Васил Найденов, Георги Станчев, Чочо Владовски, Юксел Ахмедов и Илия Ангелов.
    Групата е с над 3000 концерта в България и зад граница. Десетките непреходни и обичани от поколения хитове: ”Блус за двама”, "Две праскови и две череши”, "Утре”, "Влюбено сърце”, "Балада за Пловдив”, "Адаптация”, "Душа”, „Молитва за дъжд”, "Есен”, "Северина” и др., сътворени от творческия гений на Митко Щерев, са в основата на това днес Диaна Експрес да е с обществен статут на Легендарна група.

 

      Диана Експрес - отново на концертната сцена в състав:
Митко Щерев - основател, пиано, Hammond орган
Илия Ангелов - вокал и китара
Живко Топалов - бас китара и вокал
Бисер Йосифов - ударни
Атанас Копчев – китара

Тагове : Диана експрес , ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още