Секс сцена ядоса зрителите на прожекция в Кан

 Секс сцена ядоса зрителите на прожекция в Кан
Публикация   18:50     24 Май, 2019 /     akcent.bg   /     1230

Публиката напусна залата на прожекцията на новия филм на Абделатиф Кешиш

    Сцена демонстрираща орална любов в рамките на около 13 минути разгневи зрителите на премиерния филм „Мектуб, моя любов: Интермецо“ в рамките на кинофестивала в Кан. Заглавието е дело на френския режисьор Абделатиф Кешиш, който неведнъж е скандализирал с еротично съдържание във проектите си.

     Въпреки това любителите на седмото изкуство останаха повече от разочаровани от новото му заглавие, като дори напуснаха залата, в която се провеждаше премиерата. „Остана само основния екип на продукцията“, написа огорчен зрител в Туитър.

   „Мектуб, моя любов: Интермецо“ е дълъг почти четири часа, като е най-дългият филм в програмата на фестивала. Заглавието все пак ще се бори за отличията, връчвани от международното жури, начело на което тази година е Алехандро Иняриту.

Лентата е продължение на „Мектуб, моя любов“, а след края на прожекцията стана ясно, че от залата си е тръгнала и изпълнителката на главната роля Офели Бо. След финалните надписи набързо си тръгна и режисьорът.

   Съжалявам, че ви държах толкова дълго, без да ви предупредя, съобщи той преди да напусне залата.

   „Мектуб, моя любов: Интермецо“ пък е определен от журналисти, кинокритици и зрители като най-лошия филм, излъчван в Кан. Според разочарован зрител пък залата, в която се провела прожекцията е трябвало да бъде заета с излъчването на друго заглавие.

   Мнозина гледат с недоверие към творческите решения на Кешиш и заради скандала, в който бе забъркан миналата година, когато актриса го обвини в сексуален тормоз.

   Дали все пак „Мектуб, моя любов: Интермецо“ ще изненада и ще вземе някаква награда от Кан, ще разберем на 25 май (събота), когато 72-ото издание на фестивала официално ще приключи.

   Източник: Монитор



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha