Вторник, 30 Април 2024

ВМРО подкрепя русенският спорт

ВМРО подкрепя русенският спорт
Публикация   14:04     22 Май, 2019 /     akcent.bg   /     425

   Кандидатите за членове на Европейския парламент от листата на патриотите от ВМРО – Българско национално движение Юлиан Ангелов и Иво Пазарджиев се срещнаха с представители на русенския спорт.

   Те избраха да подпомогнат материално два спортни клуба и един футболен отбор. Става въпрос за Боксов клуб „Локомотив“ Русе, джудистите от Спортен клуб „Локомотив“ Русе, както и играчите на футболен клуб „Сокол“ Червена вода. От патриотите боксьорите, джудистите и футболистите получиха нова спортна екипировка.

  И двамата русенци в листата на ВМРО – Българско национално движение за евродепутати са силно свързани със спорта. Юлиан Ангелов е завършил именно Спортното училище в града, а Иво Пазарджиев е доскорошен активен състезател и съдия по тенис на корт. И двамата са наясно с проблемите, които русенския спорт има, като по време на срещите си изразиха своята воля да работят активно в подпомагането на местните спортни клубове в преодоляването на трудностите, които същите постоянно срещат.

   Според патриотите в действителност през последните години изключително много се промени облика на спортните съоръжения в Русе, но остава същественият проблем – деленето на приоритетни и неприоритетни направления. За едните се заделят немалко средства от бюджета на община Русе, а за другите – символично. Именно тази порочна практика трябва да се изкорени.

   ВМРО – Българско национално движение е с номер 3 в интегралната бюлетина.

   Купуването и продаването на гласове е престъпление!  

Тагове : ВМРО , спорт , Русе ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha