Вторник, 14 Май 2024

Ева Майдел и Андрей Новаков ще посетят Русенска област на 6 май

Ева Майдел и Андрей Новаков ще посетят Русенска област на 6 май
Публикация   19:00     05 Май, 2019 /     akcent.bg   /     771

   Кандидатите за евродепутати на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Ева Майдел и Андрей Новаков ще посетят Русенска област на 6 май 2019 г. (понеделник). Те ще бъдат придружени от Пламен Нунев – областен координатор на ГЕРБ – Русе и народен представител в 19-и МИР – Русе и неговите колеги Светлана Ангелова и Андрей Райков.

   От 9.00 часа кандидатите за евродепутати ще посетят град Сливо поле /Община Сливо поле/, като ще се срещнат с кмета на Общината Валентин Атанасов и екипа му, както и с граждани на площад „Демокрация“ № 1.

   От 10 часа г-жа Майдел и г-н Новаков ще присъстват на тържествена света литургия и курбан в село Ряхово /Община Сливо поле/. Събитието ще се състои в храма „Свети Георги“ в населеното място.

   Кандидатите за евродепутати ще присъстват на честванията по повод празника на Русе. В 11 часа те ще бъдат пред т. нар. „Часовник“ до Съдебната палата и на площад „Княз Александър Батенберг“, където ще се насладят на музикални етюди в изпълнение на ученици от НУИ „Проф. Веселин Стоянов“ – Русе. В 12 часа на площад „Княз Александър Батенберг“ двамата ще поднесат венец и цветя пред Паметника на загиналите в сръбско – българската война на площад „Княз Александър Батенберг“.

   В 13.30 часа започва посещението на кандидадите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС в русенския автомобилен производител Sin Cars, намиращ се на бул. „Трети Март“ № 56.

   В 15 часа Ева Майдел и Андрей Новаков ще направят преглед на изграждащите се спортна и стрийт фитнес площадки в село Копривец /Община Бяла/.

     От 17 часа ще се проведе среща с жители на град Бяла.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

                 Русе

 

      5 май 2019 година                            Пресцентър на ГЕРБ - Русе

 



Коментари

  •     Маринов 

    Отрудените селски хорица от с. Копривец,още на първо четене,подробно и надълбоко знаят коя е Ева Майдел,светската дама Габриел и други "близки" до съзнанието им кандидати за "братската" столица Брюксел. С парите смъкнати от гърба на българския данъкоплатец под формата на партийна субсидия,"демократи"от най различен цвят,кръстосват цялата държава за да измучат колкото се може по вече гласове за партиите си,след което ще настъпи една дълга за тях платена почивка до следващите избори.

Коментирай

   captcha