Петък, 11 Октомври 2024

Бизнес мисия за фирми от IT сектора в гр.Битоля, Северна Македония

Бизнес мисия за фирми от IT сектора в гр.Битоля, Северна Македония
Публикация   12 Апр, 2019   /     akcent.bg   /     596

   Повече от 10 представители на IT сектора от България ще се включат в бизнес мисия, в рамките на която ще се даде възможност за директни срещи между представители в сектора от 5 страни. Форумът ще се проведе в град Битоля, Северна Македония между 15 и 18 април

   Участниците в бизнес мисията ще се имат възможност да се договорят директно с потенциални клиенти от още три страни – Кипър. Албания. Гърция. Ще се запознаят с възможностите за инвестиции и наемане на студенти от Университета в гр. Битоля, както и  да създадат условия за сближаване на бизнеса и поставяне на основи за нови потенциални партньорства.

   Подобна среща, насочена към IT сектора и сектор „Земеделие“ ще се проведе на 9 и 10 май в София.  Тогава ще бъдат разяснени приоритетите през новия програмен период в двата сектора. Ще бъде дадена възможност и за директни срещи между представители от четири страни от земеделието и информационните технологии и завързване на нови контакти между тези два сектора. Желаещите фирми от тези два сектора все още могат да проявят своето желание за участие като заявят своят интерес на b2b@smebg.net или на телефон +35982834108. На срещата в София ще присъства и българският еврокомисар Мария Габриел, която ще открие форума, както и представители на различни министерства..

   Организатор на бизнес форума са Агенция за Развитие на Човешките Ресурси, съвместно с HMA- Greece, LCCI Cyprus, GAUSS Institute- FYROM and CCP- Albania проекта“BALKANMED E-BUSINESS PAGES – BALKANMED E-BP”, BMP1/1.1./2608/2017“, който се финансира по Програма за транснационално  сътрудничество „Балкани – Средиземно море“ 2014-2020..

Тагове : IT , бизнес мисия ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha