Вторник, 30 Април 2024

Безиглена електропорация предлагат вече в Медика "Наречен"

   Безиглена електропорация предлагат вече в Медика
Публикация   07:56     05 Март, 2019 /     akcent.bg   /     964

   Безиглената електропорация е нова технология, високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна. Използва електропорация и електроосмоза. Електропорация - чрез електроимпулс се отварят малки дупчици в кожата и хидрофилните молекули се абсорбират. Тези дупчици в рамките на няколко секунди се затварят. Електроосмоза – действа на молекулите на веществото, които се разпръскват и по този начин им помага да проникнат свободно във вътрешния слои на кожата.

          Предимства на електропорацията:

   Чрез електропорацията се достига до средния слой на кожата – дермата. С нанасянето на каквито и да е продукти върху нашата кожа е трудно да се достигне до дермата т. като епидермиса защитава от вътрешни физични и химични фактори. При обикновено нанасяне на продукт върху кожата едва 6% от активното вещество достига до дермата. Липса на възстановителен период, липсва риск от инфекции, без болка и странични ефекти, не се влияе от сезоните и може да се прави във всяка част на деня. 

    Показания:

  Стимулира производството на колаген в епидермиса и повишава еластичността на кожата, хидратация и обновяване на кожата, заздравяване на кожата, намаляване на локално затлъстяване, намаляване на белези и стрий, възпрепятстване секрецията на себум, третиране на целулит, вкарване на колаген на стави, при акне, подобрява тургора на кожата, забавя процеса на стареене, обезболяване, проблеми със ставите, дегенеративни промени и други.

   Броят и честотата на процедурите зависят от индивидуалното състояние, субстанцията която използваме и целите които искаме да постигнем.

 

Продължителността на процедурата е от 10 до 30 мин в зависимост от обработваната зона ( лице, тяло, стави).

 

Продукти които ние използваме:

Колаген – Подобрява синтеза на колаген, подмладява, хидратира, при ставни проблеми, увеличава плътността на кожата.

Еластин – Подобрява устойчивостта на еластиновите влакна в кожата, разтегливостта на кожата, поддържа влагата в кожата.

Хиалурон – С отлично проникваща способност, дълбоко хидратира.

Слим гел – Отслабване и оформяне на тялото, детоксикация на мастните клетки, загряване и ускоряване на лимфния дренаж

 

 

Противопоказания:

Остри инфекциозни и вирусни заболявания на кожата, бременност и кърмене, онкологични заболявания, разширени вени в областта която третираме, алергии, пейсмейкър, отворени рани, метални импланти.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha