Петък, 20 Септември 2024

Никол Шерцингер отново блесна с българска рокля

 Никол Шерцингер отново блесна с българска рокля

   Певицата Никол Шерцингер отново се довери за облеклото си на българската дизайнерка Невена Николова. Този път поводът бе парти на музикалната компания HITCO, в чест на церемонията по връчването на престижните награди „Грами“.

   Дългата рокля, с която последната жена до тенесиста Григор Димитров блесна на събитието, е с ръкави до лакътя и нежна полупрозрачна дантела.

   На партито са присъствали още суперзвездата Дженифър Лопес и любимият й – бейзболната звезда Алекс Родригез, диджей Дипло, певицата Тинаши и други.

   За няколко дни време Шерцингер заложи на два тоалета, дело на Невена Николова. Първата рокля, която изпълнителката на Don't Hold Your Breath облече, е с изящна бяла дантела, много пайети и ситни цветя в горната част, както и с десетки метри от висококачествена коприна в полата.

   „Често известни личности искат тоалети от нас, но ние подбираме клиентите си.

   За мен е важно човекът, който ще сложи роклята, да има класата и изяществото да я изнесе“, сподели тогава пред „Монитор“ дизайнерката.

   Това е често поръчван модел и преди години актриса се е разхождала с такава рокля на червения килим.

   Междувременно се появиха спекулации, че Никол и ракета № 1 у нас Гришо са прекратили връзката си. Двамата обаче не са коментирали публично истинността на тези твърдения.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha