Събота, 12 Октомври 2024

Банката за развитие ще отпуска на земеделците кредити срещу субсидия

Банката за развитие ще отпуска на земеделците кредити срещу субсидия
Публикация   08 Фев, 2019   /     akcent.bg   /     513

Задължително условие за получаването на финансирането е кандидатстващият да има сключен договор с фонда по одобрен проект за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ, както и наличието на минимум 12 месеца бизнес история

   Българската банка за развитие (ББР) чрез микрофинансиращата институция "Джобс" предлага нов кредитен продукт за подпомагане на малкия и микро бизнес - мостови кредит в размер до 300 000 лв. срещу субсидия. Това е дългосрочен  кредит за финансиране на одобрени инвестиционни разходи, съгласно сключен договор с фонд "Земеделие".

   Задължително условие за получаването на финансирането е кандидатстващият да има сключен договор с фонда по одобрен проект за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ, както и наличието на минимум 12 месеца бизнес история.

   Новата възможност за финансово подпомагане е насочена към всички, отговарящи на критериите, регистрирани земеделски производители - физически и юридически лица, еднолични търговци и кооперации, обработващи земеделска земя (собствена или под аренда).



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha