Събота, 12 Октомври 2024

Наградите Автомобили за работа 2019

 Наградите Автомобили за работа 2019
Публикация   03 Фев, 2019   /     akcent.bg   /     712

Престижните международни отличия бяха връчени за втора поредна година в България

    Над 100 гости, клиенти и партньори на отличените марки, станаха преки свидетели и участници в уникалното за България събитие.



    По време на гала вечерята българските представители в международните журита, присъждащи престижните награди, Снежина Баджева (Камион на годината и Иновации при ремаркетата) и Лъчезар Апостолов (Автобус на годината и Ван на годината) връчиха реплики - точни копия на оригиналните награди и специални плакети на българските представители и вносители на Ford Trucks (за новия влекач Ford F-MAX), Mercedes-Benz (за градския автобус Citaro hybrid), MAN Truck and Bus (за автономния камион MAN TGM aFAS), Groupe PSA (за триото компактни ванове Peugeot Partner, Citroen Berlingo, Opel Combo). Плакети получиха официалните представители и вносители на Kogel (за новата серия полуремаркета Novum) и Lamberet (за преградната стена Ergowall).

    Събитието в Rainbow Plaza събра множество клиенти на наградените марки - представители на най-големите български транспортни и автобусни фирми, на производствени предприятия, на бизнеса... Червен килим, официални тоалети, строги костюми, прически, добро настроение, усмивки, светкавици и снимки пред наградените модели - всичко в конгресния център бе като при истинска гала вечер. Амфитеатрално подредените маси откриха перфектна гледка към сцената, на която грееха наградите, в очакване на, тези които ще ги получат. Така че церемонията можеше да започне.



    Пред залата бяха подредени два величествени влекача Ford F-MAX (Камион на годината 2019), високотехнологичният иновативен автобус Mercedes-Benz Citaro hybrid (Автобус на годината 2019) и ефектно изрисуван влекач MAN TGX Efficient 3, който е най-продаваният модел на немската марка. Чисто нови Peugeot Partner и Citroen Berlingo (отличени като Ван на годината 2019) пък посрещаха гостите пред един от входовете на залата.

   За F-MAX, Citaro hybrid, Peugeot Partner и Citroen Berlingo гала вечерта в Rainbow Plaza стана българска премиера и първа поява пред българската публика. За всички от показаните по време на събитието автомобили гостите можеха да получат компетентна информация от представители на фирмите вносители.

   Обратно броене, стартира 10 минути преди началото на церемонията. След последната секунда поредица от ефектни изпълнения на Денс Стейшън, вдъхновени от филми, носители на оскари, прикова вниманието на публиката към сцената преди водещата Ваня Гуленова да обяви началото на награждаването.

   Първи плакетите си за продукти, отличени като иновации при ремаркетата, получиха Денко Атанасов, управител на Унитрейлър, представител на ремаркетата Kogel за България и Александър Младенов, търговски директор на ФригоС, официален вносител на френския производител на хладилни ремаркета и надстройки Lamberet за България.

След това певицата Вяра Атова и нейната група с първото свое изпълнение започнаха да покачват градуса на настроението в залата. А музикални и танцови изпълнения се редуваха с връчване на награди почти до самия край на вечерта.



След първата песен, дойде ред на наградата Ван на годината 2019 да отиде при българските вносители на Peugeot и Citroen. Статуетки и плакети получиха Стефания Василева, отговарящ за връзките с обществеността в София Франс Ауто, официален вносител на Peugeot за България и Кристина Манолова – маркетинг мениджър на Автомотор Корпорация, вносител на Ситроен за България. Естествено, както си му е редът, отличените благодариха за отличията.




С напредването на вечерта градусът се покачваше, заедно със собственото тегло на наградените автомобили за работа. Следващата за вечерта награда бе за Иновация при камионите. Статуетката и плакетът прие Владислав Атанасов, изпълнителен директор на MVB Truck and Bus Bulgaria, официален вносител на продуктите на MAN Truck and Bus за страната. Той също благодари за наградата и подчерта, че тя е признание за това, че иновативните и високотехнологични разработки на немския концерн се случват.




Вечерта вървеше към кулминацията си, а на сцената излезе Mercedes-Benz Citaro hybrid. За победителя в категория Автобус на годината 2109 аплодисментите прие Александър Бабанин, изпълнителен директор и член на Борда на директорите на Силвър Стар Моторс - генерален представител на Mercedes-Benz в България. След като получи статуетката и плакета той благодари на международното жури и допълни, че наградата е доказателство, че инженерите на Mercedes-Benz, както обикновено са пионери в новите технологии и разработки, влагани в превозните средства на немския гигант. Стана ясно, че революционното хибридно задвижване може да се поръчва при всички градски модели на Mercedes-Benz и да се комбинира с всички типове двигатели с вътрешно горене. Викторина раздаде на най-бързите от публиката уникални моделчета на Автобус на годината 2019.



   След ново танцово шоу на сцената настъпи и кулминацията на българските автомобилни оскари. А на сцената в целия си блясък излезе новият влекач за международен транспорт Ford F-MAX, безапелационен победител в надпреварата за Камион на годината 2019. Да получат статуетката и плакета на сцената се качиха Виктор Вилку, генерален мениджър за Ford Trucks в Булавто АД и специалният гост на вечерта - Селим Язъджъ, управляващ директор на Ford Trucks за Източна Европа и Балканите. В обръщението си след награждаването двамата подчертаха значимостта на новия модел за производителя и обявиха, че връчването на наградата в България съвпада с пазарното лансиране на модела у нас.

    През следващите месеци пет влекача Ford F-MAX ще са на разположение на българските транспортни фирми за тестове в реални условия. Отново видеовръзка отведе зрителите при единия от паркираните пред Rainbow Plaza влекачи, като присъстващите в залата научиха най-важното за новия продукт на Ford Trucks. След това тримата отговорили най-бързо и вярно на въпросите от поредната викторина получиха уникални макети на актуалния крал на камионите Ford F-MAX.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha