Събота, 12 Октомври 2024

Светлана Ангелова участва в регионална конференция „Развий потенциала си в България“

Публикация   27 Ян, 2019   /     akcent.bg   /     494

Предстои подобна регионална конференция да се проведе и в Русе

   ГЕРБ дава много добър пример, както с политиките, които осъществява от 2009 година насам, така и с възможностите, които нашият председател на партията г-н Бойко Борисов и заместник – председателят г-н Цветан Цветанов дават за развитието на младите хора, каза народният представител от ГЕРБ в 19–и МИР – Русе Светлана Ангелова пред участниците в конференцията под надслов „Развий потенциала си в България“.

   Събитието се проведе във Варна, а в него се включиха членове на Европейския парламент от групата на ЕНП/ГЕРБ/, народни представители, министри, общински съветници, кметове, представители на младежките структури на ГЕРБ от Русенска област и цялата страна.

   „Много се радвам, че сте част от голямото семейство на политическа партия ГЕРБ. Виждам, че вие сте будни и с голямо желание да промените страната ни“, изтъкна след дискусията заместник – председателят на комисията по труда, социалната и демографската политика в Народното събрание и член на комисията по въпросите на децата, младежта и спорта.

   В подкрепа на младежите у нас са множество реализирани програми за заетост и подпомагане на семейства. Освен това, Народното събрание дава постоянно своят принос с адекватни промени в законодателството, за да отговори на потребностите на младите българи, коментира още Светлана Ангелова.

   Ангелова отбеляза, че през годините е имала възможност да работи ползотворно с много представители на МГЕРБ в Народното събрание и в други структури на държавната и местна власт, неправителствени организации и пр.

„Младите хора в парламента са едни от най - отговорните, най -дисциплинираните и едни от най . четящите. Те са пълни с идеи, иновативни са и е удоволствие да се работи с тях“, подчерта народният представител от 19-и МИР – Русе. „Радвам се, че мога да Ви предам моят опит, защото Вие сте нашето бъдеще“, добави Светлана Ангелова и изрази желанието си да помага и на още по – широк кръг от младежи.

Предстои подобна регионална конференция да се проведе и в Русе в навечерието на изборите за нови членове на Европейския парламент.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още