Понеделник, 20 Май 2024

Новогодишен карнавал

Новогодишен карнавал
Публикация   15:30     16 Дек, 2010 /     akcent.bg   /     604

30.12.2010г.„MUSIC BOX“ – 18:00ч.



   Каним ви на второто издание на Новогодишен Карнавал на BMST CARNAVALE.
Пригответе си карнавалните костюми и бъдете още по оригинални, весели от миналата година.
    Тази година мотото е „Отворена сцена“. Тоест , всеки може да подготви изненади, номера, танци, фокуси,   пантомими, театрални сценки, акробачни номера, жонгльорски номера, музика, рецитал, и всичко каквото ви  хрумне на ум.
   Всеки, който иска ще може да се изяви. Ще има награди за най-впечатляващ номер, най –добър костюм,   най-атрактивна маска. Различни игри (за възрастни), естествено жив Огън с жива Музика, Дядо Коледа или   Чичо Нова година (както ви харесва повече/, който обаче няма да раздава подаръци, без да види вашето   изпълнение на живо. 
    Събитието е отворено и за деца на всякаква възраст – големи, малки, средни и т. н - така, че вземайте   челядта със себе си да се радва и тя с вас.
Идеята е да се съберем, повече познати, приятели и симпатизанти на BMST, от трите времена и десетте   посоки на кръглата ни планета. И естествено да празнуваме и да се веселим заедно.
Ако имате номер на специална музика моля донесете я на електронен носител (флаш или диск) за да   я използваме за 100%  ефект. Ще предоставим вкусна здравословна вегетарианска храна, на която  се надяваме, че ще се насладите.
 
Алкохол и напитки на свободна консумация.
 
Куверт за карнавала - 10 лв.,
Моля ви за предварителна заявка на посочените телефони, или се свържете с наши инструктори и  приятели  от организацията. Всички ще имат информацията за събитието и ще могат да ви предоставят  куверти с  номерца.
 
Телефон за контакт: 0899733123, 0884375008 – Мартин Маринов –
организатор/ координатор


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha