Снимки: 1,2
В Деня на божолето ресторант „Кралска закуска” моделира традицията и предпочете вместо по чаша френско вино да предложи на ценителите на винения еликсир и на приятната обстановка дегустация на младо Мерло Ново на винарска изба Нисово. Освен него участниците в промоцията имаха възможност да пият бяло вино и Розе от винарната на Райнов и синове.
Отлично представяне на шеф готвача Детелин Илиев с Поркето по милански, гарнирано с картофи, бавно приготвено в гъша мас. „Заготовката” е специално изпълнение на фабрика „Бозмов”.
Гъшият дроб в желе от портокали също се понрави на гостите на „Кралска закуска”.
Добра реколта и добро вино, което ще бъде в основата на сериите Хорст валей и Нисово, каза собственикът Димчо Райнов.
От началото на декември във фирмените магазини на изба Нисово ще бъдат представени промоционално новите вина и ще има много изненади.
Избата тази година се представи фантастично на 75-то изложение в Лас Вегас, където 8-те участващи в конкурса вина получиха сребърни медали
Коментари
Коментирай