Пламен Нунев поздрави екипа на лечебни заведения „Медика“ по повод Деня на българския лекар

Пламен Нунев поздрави екипа на лечебни заведения „Медика“ по повод Деня на българския лекар
Публикация   07:53     19 Окт, 2018 /     akcent.bg   /     498

  „Днес изразяваме признанието и благодарността си за вашия отговорен труд и хуманни усилия в здравеопазването. Убедени сме, че с помощта на знанията и високия морал, който притежавате, нашето здравеопазване изпълнява в много голяма степен високите европейски критерии въпреки съществуващите проблеми.

   ГЕРБ има воля да осигури повече средства, особено от европейските фондове, за тази така важна сфера, достойно заплащане труда на лекарите, и не на последно място – постигане на висока степен на ефективност, бързина и качество при обслужването на българите.

   Разчитаме много на Министерския съвет, който прави успешни крачки в правилната посока“, се казва в поздравлението, което народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев отправи към лекарите от УМБАЛ „Медика“ – Русе и лечебни заведения „Медика“ в България. Той връчи поздравителен адрес на доц. д-р Кирил Панайотов, който е създател на лечебните заведения в Голямата зала на Доходното здание.

   Поводът бе Деня на Свети Йоан Рилски Чудотворец – 19 октомври, утвърден като празник на българския лекар. Събитието бе чествано подобаващо тази вечер с голям концерт – спектакъл на ансамбъл „Чинари“, наречен „Мистичният ритъм“.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha