28 отбора в три кръга от България ще се представят на кулинарното състезание „Най-добър готвач на БХРА” на 26.09 и 27.09.организирано от БХРА, съобщи шефът на Браншовия съюз в Русе Красимир Иванчев..
Националено кулинарно състезание за Най- добър готвач. се провежда в гранд хотел Варна
Журито е от най- добрите шеф готвачи на България и Сърбия. То ще преценява как работи всеки състезател във всеки един от боксовете. Менюто, което ще готви всеки един състезател, е изписано на видно място и ще се следи дали се спазва. Ще се следи външният вид и вкусът на ястието.
Русенския тим е представен от готвачите Александър Валентинов и Свилен Денчев, работещи в екип с шеф готвач Петър Атанасов, главен готвач на р-т Левента.
Отборите ще приготвят три ястия, като едното е основно.
В подкрепа на състезанието се е включил и Винпром Русе.
Водещ е Ути Бъчваров.
Утре на обед ще стане ясно кои са финалистите.
Коментари
Все още няма коментари!
Коментирай