Събота, 19 Октомври 2024

Тя е на 51 г. и по нищо не си личи

Тя е на 51 г. и по нищо не си личи
Публикация   21 Май, 2018   /     akcent.bg   /     523

Тайната на Синди Крауфорд за добрата й форма

   Синди Крауфорд изглежда все по-добре с възрастта. Супермоделът от 90-те години е на 51 г., но по нищо не си личи, пише сп. ‘Харпърс базар’

   Въпреки дългите години, през които Крауфорд е била подлагана на какви ли не промени за модния подиум или професионални фотосесии, тя успява да запази своето излъчване и свеж външен вид.

Как обаче го постига?

   "Никога не се събуждам с мисълта, че трябва да тренирам. Когато бях модел се дисциплинирах сама, че трябва да правя упражнения, за да изглеждам добре в бански костюм", споделя Синди в интервю за Instyle. Сега красавицата предпочита да има малко по-спокоен начин на живот.

   "Знаейки, че съм здрава ме кара да се чувствам спокойна".

   Упражненията на Крауфорд включват микс от кардио и тренировки с тежести. Понякога кардио тренировката е скачане, друг път скачане на батут, бягане или изкачване на стълби.

   "Пускам си музика или аудио книга и започвам да изкачвам стълбите вкъщи. Правя това за около 20 минути", споделя звездата.

   Синди харесва да прави тренировките си с приятели, а не сама. Тя смята, че по този начин не само се подкрепяте, но си давате взаимно съвети за изпълнението на упражненията, за различни начини на хранене, но най-вече е по-забавно.

   51-годишната Крауфорд се старае да отделя време за спорт поне три пъти седмично. Винаги отделя 20 минути за кардио и между 30 до един час още за останалите упражнения, които са с тежести.

   "Това са все неща, които съм научила преди 30 години"

Диетата на Крауфорд

   Правило, което Синди винаги следва: избягвай преработените храни. Тя не се храни с предварително приготвени и пакетирани храни, избягва бързата храна. През един обикновен ден Синди ще си приготви протеинов шейк за закуска, защото става бързо, а трябва да изведе децата.

   За обяд нищо специално - салата и някакво месо, но не винаги. За вечеря Крауфорд обожава да си похапва суши. Ако обаче е вкъщи, предпочита да приготви нещо сама, например паста с кюфтета в сос.

   Не си мислете, че няма да има нещо дребно за десерт. Синди се наслаждава на малко количество черен шоколад.

   "Всяка вечер се нуждая от черен шоколад, защото ако пропусна... ще искам да изям куп други боклуци, за които по-късно ще съжалявам".

Източник: vesti.bg

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още