Петък, 20 Септември 2024

Шапката на Мелания Тръмп означаваше нещо. Но какво?

   Шапката на Мелания Тръмп открадна шоуто – това е общият извод на всички медии, обърнали внимание на дрехите на първата дама на САЩ по време на посещението на френския държавен глава. Общо е и мнението, че Мелания прави твърдо изявление с този аксесоар. Но никой не знае какво точно има да каже тя.

  Мелания избягваше светлината на прожекторите още по време на президентската кампания на съпруга си. След като се премести в Белия дом, далеч не е толкова активна, колкото предшественичката си Мишел Обама. В първите месеци по важни събития често я заместваше "Първата дъщеря" Иванка Тръмп. В последните съпругът ѝ отново е забъркан в секс скандал заради порно звезда, която твърди, че е имала връзка с него месеци след като Мелания е родила сина им Барън.

   Макар да изпълнява протоколните си задължения, Мелания рядко продумва по време на събитията или пред медиите. Вместо това дрехите ѝ – внимателно подбрани и винаги с намек спрямо обстановката – говорят вместо нея.

  В случая хит в социалните мрежи стана шапката ѝ – бяла, висока, с голяма периферия. "Тя оповестява присъствието на първата дама с ефекта на цял оркестър тромпетисти", писа в. "Вашингтон пост". "Тази шапка има силово поле, което пречеше на хората, на грешните хора, да се доближат прекалено много."

  Дали става въпрус за съпруга ѝ, остава под въпрос. Но сп. "Пийпъл" разпространи видео, на което се вижда как Доналд опитва да хване ръката ѝ, която виси безжизнено. В миналото Мелания неколкократно се е отдръпвала от докосванията му на публични места.

  Остава без отговор обаче въпросът какво точно изразява първата дама. Шапката ѝ накара потребители в социалните мрежи да я сравнят с вида на Бийонсе в клипа на Formation. Британският "Телеграф" тълкува белия цвят като кимване към движението на суфражетките.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha