Събота, 12 Октомври 2024

Малки и средни фирми се представят на Фудтех 2018 в Пловдив

Малки и средни фирми се представят на Фудтех 2018 в Пловдив
Публикация   21 Фев, 2018   /     akcent.bg   /     277

   Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира за първи път  българско национално участие на Специализиранотомеждународноизложениезахрани, напитки, опаковки, машини и технологииФудтех 2018, което се провежда в периодаот 21 до 25 февруари 2018 г., вгр. Пловдив.

   Международната изложба ФУДТЕХ е най-представителният  форум на хранителната индустрия в България. Изложбата е предпочитано място за изява от производители и търговци, отговарящи на новите изисквания на потребителите – до трапезата да стигат изделия, съчетаващи местни суровини и традиционни рецепти с модерни начини за преработка.

  ФУДТЕХ дава възможност за презентиране на висококачествени продукти и деликатеси; иновации в здравословното хранене; нови храни и местни специалитети; биопродукти и екокулинария; машини, технологии и материали; безопасни и атрактивни опаковки.

  ИАНМСП финансира частично участието на български малки и средни фирми, в рамките на оборудван национален щанд, като поема между 75% - 85% от разходите за наем на изложбена площ и цялостно изграждане на конструкцията на щанда.

  На изложбена площ от 60 кв. м., разположена в Палата 11, на изложбен комплекс -Международен панаир Пловдив, участие вземат български производителив хранително-вкусовата промишленост.

   Участието на Фудтех 2018се организира в изпълнение на дейностите по проект № BG16RFOP002-2.003-0001 „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“.

 

Тагове : фудтех , фирми ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още