Неделя, 13 Октомври 2024

Нов председател начело на Управителния съвет на Kaufland България

Нов председател начело на Управителния съвет на Kaufland България
Публикация   14 Фев, 2018   /     akcent.bg   /     532

  Иван Чернев става председател на Управителния съвет на Kaufland България, считано от 14 февруари 2018 г. Той има дългогодишен опит в Kaufland в Германия и други европейски държави, съобщават от компанията.

  Досега председател на УС Димитър Спасов, който бе начело на компанията от стъпването й в страната. От компанията посочват, че Спасов и занапред ще подпомага дейността на Kaufland и подчертават приноса му за развитието и утвърждаването на веригата хипермаркети у нас.

   За 12 години на българския пазар компанията изгради верига от 58 хипермаркета на територията на 33 града в страната, предоставяйки разнообразие от качествени и свежи продукти на потребителите. Паралелно с устойчивото си бизнес развитие, Kaufland България се превърна в значим фактор за стимулирането на националната и регионална икономика, инфраструктурата по места и повлия положително върху социалното развитие в страната.

   Под ръководството на Иван Чернев Kaufland България ще продължи да развива своята дейност у нас. С дългосрочната цел да продължи лидерството си в сектора компанията навлиза в активна фаза на модернизация в полза на крайния клиент. Като част от нея Kaufland ще продължи да обновява обектите си и да осъвременява продуктовия си асортимент, както и да засилва позитивното въздействие върху общността на национално и регионално ниво. Паралелно с модернизацията, до 2019 г. компанията ще разшири веригата си и с още два хипермаркета у нас – първият във Велико Търново и пети във Варна.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още