Понеделник, 22 Април 2024

Вино и любов с начало 1 февруари

Вино и любов с начало 1 февруари
Публикация   18:25     30 Ян, 2018 /     akcent.bg   /     559

   На 1 февруари се дава началото на четвъртото издание на Арт салон „Любов и вино“ 2018.

„Целта на този арт салон е да прерасне в един по-различен и иновационен туристически продукт, който да привлича както русенска публика, така и потенциални туристи и да донесе добавена стойност на бизнеса в нашия град“, сподели Мариан Савов. Той представи включените филми, концерти, изложби и театрални постановки в програмата. Нововъведение тази година са и презентациите и дегустации на русенски вина.

   В Арт салон „Любов и вино“ 2018 са включени 23 събития, започвайки с театралната постановка „Госпожица Юлия“ на 01.02 и приключвайки с представяне на новия албум на Диана Експрес - „Усмивката“ на 23 февруари.

  Организатори на Арт салон "Любов и вино" 2018 са Община Русе, ОП "Русе арт", Клуб на дейците на културата, ДТ "Сава Огнянов" и Държавна опера – Русе.

    На пресконференция по този повод днес  присъстваха зам.-кметът по икономика, инвестиции и собственост в Община Русе Даниела Шилкова, директорът на ОП „Русе арт“ Мариан Савов, директорът на дирекция „Култура и образование“ Ирена Петрова, председателят на Дружеството на художниците в Русе - Николай Колев, диригентът на Биг Бенд Русе Димчо Рубчев, председателят на Съюза на българските художници в Русе Валентин Георгиев и Диана Ковачева от Клуба на дейците на културата.

Тагове : Вино и любов ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha