Неделя, 13 Октомври 2024

SCANIA откри в Русе стратегически най-добре позиционирания си сервиз в страната

SCANIA откри в Русе стратегически  най-добре позиционирания си сервиз в страната
Публикация   20 Окт, 2017   /     Румен Николаев, снимки : Авторът   /     1377

Снимки: 1,2,3,4,5  

SCANIA България отвори официално врати в Русе  на 6-я си сервизен център в страната. На тържествената  церемония гости бяха зам. областният управител Валентин Колев, зам. кметът на Община Русе Димитър Наков, бизнес партньори, колеги и клиенти.

  Приветствам Ви от името на кмета Пламен Стоилов с откриването на сервиз на „Скания“ и в Русе. С тази инвестиция  допринасяте за развитието на бизнеса в нашия град. Зам. областният управител Валентин Колев от името на губернатора Галин Григоров увери, че подобни инвестиции ще срещат винаги подкрепа.

  Управителят на Скания България Петър Дончев приветства гостите и направи кратка презентация на дейността на „Скания България“. В края на церемонията Георги Главчев, който отговаря за сервизната мрежа в страната връчи ключа на новия сервиз в Русе на неговия отговорник  Петко Петков.

 В сервизният център в Русе освен малък и среден ремонт на камиони, автобуси и ремаркета с шведската марка, ще се продават нови и втора употреба.  Дейността започват 4-ма механици, двама търговци - на нови,  на употребявани камиони и управител. Шестте работни места ще позволят броят на механиците в близко време да надхвърли 10.

  Сервизът разполага и с голям склад за резервни части, като се предоставя възможност за експресна доставка в рамките на 24 часа, без да се оскъпява поръчката, каза Дончев. Подсигурена е 24 часа пътна помощ.

  Оборудването в сервиза, който е разположен на 800 км. м. застроена площ, е специализирано и високотехнологично. Той се намира на изхода на Русе в посока Бяла.

  Тук ще действа и Скания финанс- ще се предлагат автомобили на лизик и ще се извършват застраховки.

  Новооткрият сервизен център е разположен най-добре стратегически от всички в страната, похвали се управителят на Скания- България. Това ще даде възможност помощ да се оказва на преминаващите в страната през Дунав мост камиони. Дейността му ще позволи да се затвори триъгълникът В. Търново- Варна, а сега вече и Русе, като качествена и надеждна услуга ще получават и от Разград, Бяла, Силистра и др. населени места в региона.

  Скания България е на българския пазар почти от 20 години. Фирмата наброява в момента 103-ма служители, а през 2016-а година е спечелила награда на AON за най-добър работодател. SCANIA S 450 бе обявен и за Камион на годината за 2017 година.

  Предстои през ноември да бъде представена и новото поколение от строителната гама на авторитетната шведска марка пред клиенти, а през септември бе представена глобално.

Тагове : SCANIA , Русе , сервиз ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha