Неделя, 13 Октомври 2024

ТРУД АД представи на Технически панаир Пловдив клинкерните си продукти, произведени по изцяло нова, собствена технология

ТРУД АД представи на Технически панаир Пловдив клинкерните си продукти, произведени по изцяло нова, собствена технология
Публикация   05 Окт, 2017   /     akcent.bg   /     987

  На поредното издание на Технически панаир Пловдив, в рамките на изложение СТРОЙТЕХ, 25 – 30.09.2017 г., ТРУД представи своите клинкерни продукти.

  От компанията изразиха своето задоволство от представянето си на Панаира, като мнението Петко Бойчев и останалата част от екипа е, че участието като изложител е било много успешно.

 Посетителите на панаира са успели за се запознаят с българските клинкерни продукти за външни настилки, произведени от ТРУД, като повечето от тях са останали изключително доволни от качеството на продуктите и предложената визия. Екипът е провел на щанда на компанията редица срещи с потенциални партньори, като всеки от тях е изразил мнение, че клинкерите на ТРУД предлагат оптималното съотношение цена-качество.  Проведените на щанда разговори с управителите и представители на строителни компании, вериги магазини и складове за строителни материали, архитектурни бюра, и консултанти на инвеститори в строителството са с много добър потенциал за реализация през следващите месеци, отчете ръководството на предприятието.

  Голям интерес сред потенциалните партньори е предизвикала технологията на производство и начина на постигане на цветовете на клинкерните изделия, които компанията постига без да влага оцветители или изкуствени добавки, а единствено с естествени суровини и режимите на изпичане на продуктите. По този начин настилките на ТРУД се произвеждат в естествени цветове, които са постоянни в целия обем на изделието и най-добре кореспондират с останалите естествени материали в дадено архитектурно решение. От компанията заявиха, че ангажиментът на ТРУД към околната среда е да произвежда устойчиви на времето продукти от напълно естествени материали и суровини.

   Част от експозицията на щанда е оставена в гр. Пловдив, в склад за строителни материали на компания, с която представителите на ТРУД са постигнали съгласие за партньорство.

  Пълната гама клинкерни продукти на ТРУД АД-  на www.klinker.bg

Тагове : Труд , клинкери ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha