Петък, 20 Септември 2024

`От Поломието до Дунав заедно` събра близо 1500 души на Стълпище

`От Поломието до Дунав заедно` събра близо 1500 души на Стълпище
   „Това място е емблематично за нашата община, която е все по – разпознаваема като туристическа дестинация. Голяма отговорност е за нас да направим нашата община и добро място за живеене, с добра инфраструктура, с разнообразен културен и социален живот. Това е място, където може да развиваме своя бизнес, спокойни, че нашите бащи и майки достойно изживяват старините си, а децата ни – щастливо своето детство. Направихме много, но ни предстои още повече“, отбеляза кметът на Община Иваново Георги  Миланов, като призова всички заедно да посрещнат всяко предизвикателство и да работят за по – доброто бъдеще на региона.
 Гостите на събитието разгледаха изложбата на местни производители на плодове и зеленчуци, вино и др. За втора поредна година в голяма изложба на рисунки на открито бе показан талантът на малките художници от село Пиргово. Събитието продължи с изпълнения на самодейни фолклорни състави. Първи богата фолклорна програма откриха децата от село Тръстеник.
   Празничната вечер  завърши с красива и продължителна разноцветна заря.
   Събитието с надслов „От Поломието до Дунав заедно“ бе уважено от: депутатите Пламен Нунев и Адриан Райков,  зам. – областния управител Свилен Иванов, председателят на Общински съвет – Ценово Галина Георгиева, общински съветници от Иваново, Ценово, общински съветници, кметове на общините Ценово, Две могили, Бяла, кметове на кметства и кметски наместници, земеделски производители от региона. 


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha