Винен круиз за пасажерите на м/к "София" по поречието на р. Дунав

Винен круиз за пасажерите на м/к
Публикация   18:46     09 Ноемв, 2011 /     akcent.bg   /     334

Дунав турс приключи основния туристически сезон с над 19 000 туристи

 Успешно приключи основния сезон всички пасажерски кораби на  русенското дружество „Дунав турс” АД.  Над деветнадесет хиляди туристи се радваха на гостоприемството на българския екипаж по различни дестинации по реките Дунав, Рейн, Майн, Мозел, Саар. 

    „ И през тази година можем да отчетем успеха  на нашите кораби. Това се дължи както на  добрия мениджмънт на фирмата, така и на чуждестранните ни партньори, които имат доверие в  екипажите ни”, каза госпожа Катя Стоянова, изпълнителен директор на дружеството.

     С винен круиз завърши последното плаване на кораб „София” за две хиляди и единайста година. В продължение на шест дни над сто и осемдесет немски туристи дегустираха напитки от четири региона  по поречието на р.Дунав. Не беше пропусната дегустация и в манастира в Мелк, известен не само с книгата на Умберто Еко „В името на розата”, но и с добрите си вина.  В последната вечер интерес предизвикаха и българските вина, които вървяха добре с традиционните за нашата трапеза колбаси.

     Руска туристическа агенция и тази година е ангажирала моторен кораб „Хайнрих Хайне” за посрещането на новогодишните и коледните празници. В десетдневното пътуване от Базел до Амстердам могат да се включат и български туристи.

 

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha