Неделя, 13 Октомври 2024

Какво говори Марешки, какви новини излязоха… или Как се раждат фалшивите новини

Какво говори Марешки, какви новини излязоха… или Как се раждат фалшивите новини
Публикация   28 Юни, 2017   /     akcent.bg   /     405

До май ми поставиха срок да прекратя бизнеса с горива, не мога да кажа кой, за да не завърша като Мишо Бирата, обяви в ефира на НоваТВ бизнесменът и лидер на партия Воля

  

   Това е част от интервюто на Виктор Николаев със заместник-председателят на Народното събрание Веселин Марешки, което неясно защо почти никъде / в Дневник/ в публичното пространство не се публикува.Единствено за това, че се е съгласил да му бъде смъкнат имунитета…

  На мен ми се случва същото при търговията с горивата. Където аз отворя бензиностанция, до конкурентите свалят цените с цел да ме убият. Само че не виждам някой да е повдигнал обвинения срещу конкурентите ми. Заплахи са отправяни към мен да спра по най бързия начин бизнеса с горива.

След като няма обвинения към конкурентите ми за това, което съм правил аз с аптеките, значи че няма нищо нередно.

В момента всички конкуренти от големите вериги около мен правят същото, което ме обвиняват в момента. Подбиват цените с цел да убият моя бизнес.

  На въпрос на водещия по Нова телевизия Виктор Николаев защо е казал, че не иска да приключи като Мишо Бирата или като Ваньо Танов Марешки заяви, че е притискан и че търси публичност и тази публичност го пази в момента. Така тази публичност го пази да не му се случи същото като в този хотел около Правец /един млад мъж в разцвета на силите си си отиде без време/. След това никой нищо не каза какво стана с фирмите, с имотите му, те разграбени ли са…. Имаше много свързани събития, които не са случайни.

  До май месец имах срок да приключа с търговията с горива. Няма да кажа кой ми постави срока, за да не ми се случи това, което се случи на двамата.

Как смятате, ако някой ме е заплашил, аз ще го кажа тук, в студиото. Някой от държавата ще ме защити ли? Държавата не защитава свободните хора. Тя мисли за други хора.

Ще ви кажа друго. Шефът на ВКС в един момент стана неудобен и сега е черна овца. Готови са да го сринат медиите бухалки. На всеки неудобен се случва същото това нещо. Говоря за Лозан Панов и за много други хора, на които се случват такива неща.

  Битката в момента не е за мен или за нашата формация Воля. Трябва да се преборим такива неща да не се случват. Прокуратурата и полицията да работят в интерес на хората, а не на една групичка, която отива да мачка други групи.

  От проверените 900 бензиностанции няма нето една наша. Ние сме основните, които сме на 100 процента чисти. Няма нито една наша бензиностанция с контролиран софтуер. Ако имаше една моя, това щеше да е новината, а сега- 900 бензиностанции…

  Проблемът с горивата е много преди да се появи Марешки. Когато се появи Марешки, проблем взе да има Картела, а не обикновените хора.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha