Неделя, 13 Октомври 2024

Хоби Кар ЕООД представя нови модели леки и лекотоварни автомобили на VOLKSWAGEN на Автомобилното изложение в Русе на 2-4 юни

Хоби Кар ЕООД представя нови модели леки и лекотоварни автомобили на VOLKSWAGEN на Автомобилното изложение в Русе на 2-4 юни
Публикация   01 Юни, 2017   /     akcent.bg   /     702

   През 2017 г. от Volkswagen са подготвили много нови премиери за автомобилните любители. Част от тях може да видите на щанда на Хоби Кар на Автомобилното изложение от 2-ри до 4-ти юни на паркинга на магазин Метро в Русе. Там ще ви очакват усмихнатите представители на компанията, за да отговорят на всички ваши въпроси и да съдействат при нужда.

  Ето част от автомобилите, които ще ви представят от Хоби Кар ЕООД на Автомобилното изложение в Русе:

  Passat GTE хибрид

  Новият Passat GTE си поставя високи изисквания – и ги осъществява последователно. Защото с тази комбинация между автомобил с нулеви емисии, който е подходящ и за дълги пътувания, вие можете да изминете до 50 километра чисто електрически и до 1000 километра в хибриден режим. А ако желаете още по-висок спортен дух, със специалния GTE бутон можете да извлечете допълнителна мощност от автомобила. Така ще комбинирате най-доброто от двата свята – директно и безкомпромисно.
Грубото потегляне и превключването с придърпвания са невъзможни при Passat GTE, защото смяната на поверена на 6-степенна скоростна кутия с два съединителя DSG, която превключва за части от секундата без прекъсване в подаването на мощност.


В града шофирате електрически, при изпреварване по междуградските пътища ползвате двата двигателя, при дълги пътувания TSI-моторът увеличава пробега. Хибридното задвижване комбинира турбобензинов двигател с пъргав електромотор. Тяхната комбинация гарантира динамика и икономичност. Автомобилът е оборудван с иновативна инфотейнмънт система, както и с улесняващи шофирането асистиращи технолологии като ACC & Front Assist и Area View.

Новият Golf

   Новият Golf е на стартова позиция: спортен, динамичен и забележителен като никога досега. Редица модерни Инфотейнмънт и асистиращи системи гарантират, че сте подготвени за всичко, което може да ви донесе бъдещето.

   Oще от пръв поглед – не може да сбъркате Golf –  със силно и неповторимо присъствие, характерно за всяко поколение oт модела. Новият облик на фаровете, радиаторната решетка, задния дифузър, броните и изразителните LED задни светлини са само някои от новите акценти в дизайна.

   Интериорът на новия Golf директно ви подканва да заемете мястото си и възможно най-дълго време да не ставате от там. Това се дължи на щедрите пропорции, които предлагат пространство за краката, както на седящите отпред, така и на пътниците на задната седалка. Освен това, интериорът се отличава с висококачествено изработени материали и с цяла поредица интелигентни решения в детайлите, което се установява и визуално, и при допир. Например, това са ергономичните седалки, голямото товарно пространство и леко наклонената към водача средна конзола, която – благодарение на ергономичния си дизайн и осветените в бяло превключватели, е особено удобна за употреба.

   Бензиновите двигатели TSI и дизеловите TDI са настроени за постигане на висока мощност при нисък разход на гориво и ще ви очароват. Двигателите TGI (*) са също така една динамична и природосъобразна алтернатива, тъй като те могат да работят освен на бензин и на природен газ.

          Новият Crafter
Доскоро произвеждан в кооперация с Мерцедес, сега вече Crafter се произвежда в чисто новия завод на VW в Полша. Новият Crafter притежава всички технологични и комуникационно-технологични предпоставки, с които да се утвърди като транспортер, предлагащ всеобхватни решения в сферата на производството, градската логистика и спедиторските компании сега и в дългосрочен план.


Новият Crafter е разработен в тясно сътрудничество с целевата му потребителска група. Заради новаторския си дизайн, първокласната му пригодност за експлоатация в градски условия, над 15 асистиращи системи за водача и огромното разнообразие от варианти на задвижване, което предлага, новият Crafter бе удостоен от експертно жури от 24 държави с титлата Международен ван на годината 2017.
Електромеханично кормилно управление, надеждни, икономични и оптимизирани както за дълги дистанции, така и за шофиране в градски условия двигатели, отлично премислени концепции за товарене, практични подготовки за различни доработки, ергономично място за водача, както и многобройни асистиращи системи – с това се отличава новият Crafter.

Автомобилът предлага богато разнообразие от моделни варианти. В изпълнение товарен ван (Kasten) и пътнически бус (Kombi), новият Crafter се предлага с различни дължини на шасито (5986 мм, 6836 мм или за Kasten също 7391 мм) и височини на тавана (2355 мм, 2590 мм или за Kasten също 2798 мм). В допълнение към това се предлагат и откритите варианти с единична или двойна кабина с различна дължина на товарната зона, с или без подготовка за доработка, като например бордови, с куфар или подготовка за самосвал.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha