Неделя, 13 Октомври 2024

Елегант лейди на `Дунав турс` пристига в Русе ъпдейдван

Елегант лейди на `Дунав турс` пристига в Русе ъпдейдван
Публикация   23 Май, 2017   /     akcent.bg   /     1572

Катя Стоянова: Успяхме да реновираме кораба според последните изисквания на круизния пазар

       В разгара на круизния туризъм по река Дунав, от русенската компания „Дунав турс“ АД подготвят изненада за своите туристи. В четвъртък в Русе ще акостира обновеният кораб „Елегант Лейди“.  Той ще бъде посрещнат от градския духов оркестър от мениджърския екип на компанията и от Катя Стоянова - главен  изпълнителен директор на дружеството.  Специално обедно меню с шопска салата, пълнени чушки и баница ще бъде предложено на пасажерите.

      „Успяхме да реновираме кораба според последните изисквания на круизния пазар. В холандската корабостроителница Ден Брейн поставиха френски прозорци на горната палуба, а всички останали кабини са с изцяло нова визия и обзавеждане. Инвестицията е голяма, но си заслужава, защото туристите вече искат освен добро обслужване и лукс. Работим с немския туроператур Плантурс&Партнер ГмбХ, който чартира кораба и оттам дадоха много висока оценка на това, което сме направили. Факт е, че „Елегант Лейди“ е с най-голяма заетост и с най-дълъга продължителност на навигационния сезон. Освен обичайната заетост от края на месец март до началото на месец ноември, маркетинговият отдел на компанията  е договорил допълнителни четирсет и един  дни от края на ноември до началото на януари 2018 година“, каза Катя Стоянова- главен изпълнителен директор на „Дунав турс“ АД.

      И през този сезон сред гостите на корабите, спиращи на пристанището в град Русе, се наблюдава голямо търсене на екскурзиите на брега. Остават традиционните пътувания до Иваново, Велико Търново, Белоградчик, и обиколка на град Русе,  е разработена нова програма за града ни. За да усетят атмосферата в Русе, освен по централната част, пасажерите ще бъдат разходени и в някои типични за града ни малки улички.

        Сто и двадесет кораба ще бъдат посрещнати на понтона на компанията тази година. Туристите ще бъдат от Германия и Англия.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha