Неделя, 13 Октомври 2024

Милка Трифонова ще ръководи 13-тата регионална структура на КРИБ в Русе

Милка Трифонова ще ръководи 13-тата регионална структура на КРИБ в Русе
Публикация   30 Март, 2017   /     akcent.bg   /     1139

Станко Станков и Цветомир Атастасов са заместници в бизнес сдружението

   Днес в Заседателна зала на Бизнес парк – Русе се състоя официално откриване и учредяване на Регионална структура – Русе на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). За предсезател бе избрана досегашният регионален координатор Милка Трифонова. Нейни заместници са Станко Станков и Цветомир Анастасов.

  Учредители са 20 фирми от Русе и региона, по значими от които са: Булмаркет ДМ, Еконт експрес, Приста ойл, Оргахим, Мегахим,Терра глоуб, Диоген, Евростарс, Мадлок, Жокей и др.

  Заместник-председателят на Управителния съвет при КРИБ г-н Иван Бойков отправи приветствие към участниците и обяви името на председателя на Регионална структура – Русе –  Милка Трифонова. „КРИБ РУСЕ ще защитава интересите на бизнеса в Русе и е за създаването на среда за бизнес, в която производителността и конкурентоспособността на фирмите да се повишава“, заяви още той.

   Сред гостите на събитието беше Нели Миткова, директор на дирекция „Икономика и управление на собствеността“ в Община Русе. Тя връчи поздравителен адрес от името на кмета  Пламен Стоилов с пожелание за последователност и много успехи.

   Структурата на национално ниво има мисията да бъде ефективна в подобряването на бизнес климата в страната; да подпомага членовете си в споделянето на добри бизнес практики; да повишава конкурентоспособността на българската икономика като произвежда три-четвърти от БВП на България, дава работа на над 800 000 души, обединява над 11 000 компании, колективни и индивидуални членове и осигурява над три-четвърти от българския износ.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha