Четвъртък, 2 Май 2024

Пламен Нунев поздрави по повод 8 март жителките на Бъзън

Пламен Нунев поздрави по повод 8 март жителките на Бъзън
Публикация   15:46     08 Март, 2017 /     akcent.bg   /     311

  Кандидатът за народен представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе и водач на листата Пламен Нунев поздрави днес десетки жени от село Бъзън, които се събраха в град Русе, за да отбележат заедно 8 март.

  „Честит празник и пожеланието на 8 март може да бъде само едно. Никога не забравяйте колко много сте специални. Не забравяйте, че красотата ви е онова, което ни кара да треперим, а ръката ви е тази, която ни държи. Не забравяйте, че няма нищо по-красиво от наистина силната и горда жена!“ С тези думи се обърна към дамите в салона г-н Нунев.

  „Пожелаваме Ви да бъдете все така красиви и да дарявате с обаяние. Бъдете обичани и давайте любов. Бъдете вдъхновени и подарявайте вдъхновение. Нека сте точно оценени и оценявайте точно мъжките грешки”, каза още той, като даряваше всяка дама с разноцветни цветя за празника.

  Кметът на населеното място Василена Цанкова се присъедини към топлите думи на г-н Нунев, като на свой ред изрази своята дълбока благодарност към жените от третата възраст, които полагат големи грижи при подпомагане на родителите във възпитанието на новите поколения.

   Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha